Om meg

Jeg heter Ingvild Solberg Kvam og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog (kef) ved Universitetet i Oslo. Denne utdannelsen gir meg autorisasjon som helsepersonell, og som kef er jeg kvalifisert til utrede, diagnostisere, forebygge og behandle ernæringsrelaterte sykdommer og tilstander.

Per i dag jobber de fleste kef´er på sykehus, men stadig flere stillinger dukker nå opp i primærhelsetjenesten og i det private, der forebygging og tidlig innsats er hovedfokus – noe som er utrolig bra!

I 2017 startet jeg opp Solberg Ernæring med ønske om å fremme glede over et helsefremmende kosthold, bidra med en trygg arena for kostholdsveiledning, samt spre kunnskapsbasert ernæringsinformasjon for hvermansen! Nettet og media florerer av udokumenterte kostråd og det er lett å gå seg vill i artikler om dietter og nei-lister med matvarer.

Mitt mål er å gi deg de verktøyene du trenger for å ta de gode matvare-valgene i hverdagen. Slik vil du kunne skape et kosthold som passer akkurat deg og beholde de endringene du oppnår underveis som varig kostholdsendring!

Ta kontakt her ved ønske om kostholdsveiledning.