Lunsj,  Lykke for kroppen

Smoothie med bær og müsli

Denne smoothien er superenkel, frisk i smaken og utrolig mettende. Med gode fettsyrer fra avokadoen, mengder med antioksidanter, vitaminer og mineraler fra bærene, i tillegg til langsomme karbohydrater fra kornene i müslien, er dette virkelig en lunsjfavoritt for tiden!


Til to store glass trenger du:
5 isbiter / 1/2 frossen banan
100 g frosne blåbær
300 g tinte bringebær
1 avokado
4 dl eplejuice eller lignende – denne gangen brukte jeg Aloe Vera-vann med smak av drue
1 ss flytende honning
Müsli på toppen
Knus først isbiter/banan og frosne blåbær i en blender. Tilsett deretter tinte bringebær, avokado, honning og væske, og kjør smoothien jevn. Enklere blir det ikke! Topp smoothien med frosne bær og müsli, og nyt med skje ♥ Ønsker du en lunsj-to-go – dropp frosne bær og müsli på toppen, og ta med et sugerør!
Håper dere får en fin start på uken!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *