Lykke for kroppen

Smoothie med kiwibær

Jeg er så utrolig glad for at jeg tok i bruk blenderen på søndag og laget smoothie (og tok bilder og halvskrev et innlegg..)! For siden tirsdag har lillebror vært syk, og selv om det meste av dagene siden da har bestått av kos i sofaen og byssing, er det ikke like lett å verken lage eller få i seg næringsrik mat. Smoothie er derimot perfekt! Den kan lages med en syk baby på armen og enda bedre – akkurat denne inneholder noe nytt jeg fant på butikken på lørdag, nemlig kiwibær. En miniversjon av kiwi, men uten det hårete skallet – så disse kan momses hele ♥ Jeg digger det! Perfekt i matpakka til storesøster, på bordet etter middag, eller i skiver som pynt på brødskiva. En ekstra bonus at de er proppfulle av C-vitamin og utrolig søte på smak!Til to glass smoothie trenger du: 
1 frossen banan i skiver (du kan erstatte halvparten med isbiter om du ikke er så glad i banansmaken)
1/2 mango
10 kiwibær
1 appelsin
2 dl soyamelk med vanilje (annen melk eller yoghurt kan også brukes)
Smak til med sitronsaft om du ønsker en enda friskere smak 


Skrell og kutt mango og appelsin i biter, og skyll kiwibærene godt.
Kjør deretter de frosne bananbitene (eventuelt også isbiter) i blenderen til de er knust, før du tilsetter resten av frukten og soyamelken. Kjør til smoothien er jevn og alle fruktbitene most, og smak eventuelt til med litt sitronsaft. ♥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *