Lykke for små mager

Storesøsters favorittpannekaker

Når storesøster ønsker seg noe annet enn havregrøt til frokost er jeg ikke vond å be, og i dag sto derfor bananpannekaker på menyen. Ikke et vondt ord om havregrøt altså, men variasjon en gang i blant er gull! Disse er superenkle å mekke sammen, og kan til og med gjøres med lillebror på armen (enklere uten selvfølgelig!). Alt du trenger er en stabil bolle og en gaffel.
Du trenger:

  • 1 egg
  • 1 banan
  • 1,5 dl sammalt hvete finmalt
  • 1 ts bakepulver
  • 4 ss havregryn
  • 1,5-2 dl melk (jeg bruker 0,7% lettmelk) – mer hvis du ønsker tynnere pannekaker som kan rulles 
  • En sprut flyende melange

Pisk først egget og ha deretter i most banan. Bland så i mel, bakepulver og havregryn, og spe deretter på med melk. En sprut melange til slutt – og røra er klar! Stek på middels varme til de er ferdige ♥
Disse er også superfine å putte i matpakka – enten alene eller med pålegg på. Kremost og kalkunfilet er en slager her hjemme – men ingenting slår ferske bringebær og honning!
P1010844
Ukene flyr så fort for tiden og jeg kan ikke fatte at det snart er oktober! Om ikke lenge har jeg en gutt på 4 mnd og ei jente på 3 år her hjemme, og jeg skulle gjort mye for å bremse tiden litt. Bare litt! Selv om jeg nyter alt jeg kan, føler jeg det aldri er nok. Hverdagen innhenter én ganske så fort, selv med en baby i hus, og hverdagens rutiner styrer virkelig dagene. Likevel elsker jeg rutiner og hverdag, men glemmer man å puste og kjenne på alt det fine man har i livet er det lett at de fine stundene flyr vekk før man har rukket å glede seg over dem. Note to self: flere dager som i dag ♥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *