Hverdagsliv

Følelsen av høst

Det er noe som skjer med sinnet når hverdagen er tilbake for fullt etter sommerferien, morningene blir stadig mørkere og kveldene ikke lengre er like lyse. Senest i går spurte hun lille så fint «mamma, hvorfor faller bladene av trærne?», og heldigvis for meg elsker jeg høsten og kunne fortelle at sommeren nærmer seg slutten og vinteren nærmer seg. Jubelen var stor da hun innså at hun snart kunne gå på ski og leke i snøen igjen (skal love at hun elsker vinteren mer enn jeg gjør..), og selv om det er en god stund til vinteren enda føles det ikke så altfor ille at sommeren nærmer seg slutten.
Da jeg var liten var høsten tid for høsting av grønnsaker, bærplukking, jakt og årets siste garn-netter, og nå når jeg har min egen lille familie kjenner jeg at stadig flere av de tradisjonene jeg er vokst opp med føres over på mine to små. Sist helg var vi i skogen og plukket blåbær for første gang, og i dag var vi på Haneborg gård i Drøbak og kjøpte lokale grønnsaker til grønnsakssuppe. Enn så lenge kan vi ikke skryte på oss litervis med blåbær eller grønnsaker fra egen hage, men tre små glass blåbærsyltetøy og støtte til lokale bønder føles mer enn bra nok! Og når grønnsakene ser så flotte ut som denne kribler det i KEF-hjertet! Bare se på den brokkolien ♥
P1010928P1010930
Ha en finfin mandag når den kommer ♥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *