Hverdagsliv

Siden sist

Jeg kan ikke tro det snart er ett år siden sist jeg skrev! Tiden har flydd og siden sist har jeg hatt min siste forelesning på studiet, kjøpt boligtomt og blitt tobarnsmamma. 2017 har til nå vært intens, men fantastisk!
At studiet nærmer seg slutten føles helt uvirkelig! På én måte føles det som i går at jeg hadde min første universitetseksamen. På en annen måte har det lenge føltes som om det aldri skulle ta slutt, og jeg kjenner at jeg er utrolig klar for et nytt kapittel av livet og en hverdag utenfor studiebenken. At det er i vakre Kragerø den nye epoken av livet starter så fort masteroppgaven er levert føles enda mer uvirkelig! Jeg er så utrolig spent! Spent på hvordan livet kommer til å bli utenfor Oslo – som plutselig føles så trygt og godt, og spent på hva som venter jobbmessig. Jeg er ikke garantert jobb, men jeg har troa på at et åpent sinn og en positiv innstilling gjør susen. Og om det ikke er drømmejobben som står og venter på meg, får vi endelig gitt ungene våre et hjem med hage i rolige, trygge omgivelser – og det betyr mer enn noe annet! Oslo er fantastisk, men jeg gleder meg enormt til å kunne gi ungene våre noe av det jeg selv har satt stor pris på da jeg vokste opp – hus med hage og skogen rett utenfor døra!
Det føles så fint å skrive litt igjen og jeg håper at jeg klarer å holde bloggen levende litt lengre enn jeg klarte sist! Klem fra meg
 
P1010425

De to vakreste jeg veit om! 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *