Frokost,  Lykke for kroppen

Frokostis

Jeg bare må dele denne oppskriften – for en fantastisk idé fra Matprat for alle oss som gjerne skulle hatt sommer hele året og virkelig ikke er klar for å legge vekk pinneisen helt enda! Og hvorfor ikke is til frokost – når isen er laget av kesam, frisk frukt og müsli?
IMG_6838
Alt du trenger er – kesam – din favorittfrukt – müsli – ispinneformer – trepinner – så enkelt!
Vi brukte kesam lime for en litt syrlig smak, blåbær, jordbær og pakistansk mango, og hjemmelaget müsli! Begynn med kesam i bunnen av formen, så oppkuttet frukt, deretter kesam til formen fylles, og til slutt müsli. Litt kesam helt til slutt vil nok være lurt, slik at müslien festes litt bedre enn den gjorde for oss. Putt så i pinnene, og sett i fryseren i minst 4 timer. Uansett – en stor suksess! Dere kan tro lille gjorde store øyne da mamma spurte om hun ville ha is til frokost! Her har vi nemlig ei lita jente som har spurt etter is hele sommeren og gjerne skulle hatt is både til frokost, lunsj, middag og kvelds om hun kunne!

Så enkelt og så godt – denne må dere prøve! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *