Hverdagsliv

Èn gang blogger, alltid blogger?

 
Lenge har det kriblet i fingrene etter å skrive igjen, men noe har holdt meg tilbake. Den gang var jeg ung og uvitende om den enorme verdenen som ligger bak skjermen og bloggen var som en dagbok for meg. Nå vet jeg bedre og har selv et ansvar som mamma og student i en yrkesretning der mine meninger kan påvirke andre mennesker i både positiv og negativ retning. Det er ikke det at den påvirkningskraften man kan ha over nettet ikke er bra, men den er slett ikke alltid bra, og det er et stort ansvar man må bære med seg om man velger å eksponere egne tanker, følelser og meninger på nett.
Likevel gjør jeg dette. Oppretter en blogg. Mest for min egen del, men også for å kunne formidle den kunnskapen jeg kommer til å sitte inne med (og i stor grad allerede har) om ernæring. Med bloggen ønsker jeg å spre glede og motivasjon til en sunn og frisk livsstil, i tillegg til å dele innblikk i min egen hverdag – med små og store gleder og sorger.
Håper jeg kan inspirere akkurat deg!
12798879_10153217170102723_8699282837327059221_n
 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *